luni, iulie 23, 2007

De rahat


M-am intors. Am fost plecat de vineri pana ieri la munca de voluntariat in Criţ, Transilvania, cu firma la care lucrez si o fundatie. Sper sa revin cu detalii in posturile viitoare. Si atunci, ce e de rahat? Pai in primul rand e numarul de inmatriculare al ATV-ului din imagine. Si mai e de rahat si Bucurestiul cu, codul portocaliu, betoane, caldura. Ati avut vreodata intorcandu-va de la munte, senzatia de sufocare? Pai da, dupa cateva zile de aer curat, e greu sa te intorci la poluare. Senzatia nu a durat foarte mult pentru ca sunt bucurestean, obisnuit cu aerul asta, deci nu mi-a fost greu sa ma obisnuiesc. Sa aveti parte de racoare !

4 comentarii:

Mihai STOIAN spunea...

Multa dreptate ... ai stat cam putin la munte. Un aer conditionat e tot ce ai nevoie. :)

BĂNĂŢEANU spunea...

Din pacate nu o sa fie nici anul asta. Am vrut la un moment dat. De fapt nici nu prea ar fi util, 5 zile pe saptamana de la 9 la 18 sunt la job unde e AC. Mai raman cateva ore si week-endul cand ma topesc.

Anonim spunea...

din pacate peste tot e asa de cald, doar o idee mai racoare dimineata si seara..
btw, daca mai ajungi prin ardeal, nu evita zona mures, te invit la o cafea, sau...orice altceva :)

BĂNĂŢEANU spunea...

@gabriel-pai am ajuns si in judetul Mures la Saschiz. Foarte frumos pe acolo si linistit, racoare seara, oameni primitori. Poate revin cu voluntariatul.