joi, octombrie 02, 2008

Prostia la romani: cocalari de bloc

Scena reala, petrecuta saptamana asta. Vin de la job serviciu (ca tot nu ii place lui Igor) si in fata apartamentului vecina ma roaga daca pot sa o ajut ca s-a dat peste cap rotita de la usa liftului. Motivul este ca majoritatea (deci si vecina in cauza) trantesc usa si d-aia se da peste cap rotita. Ok, ma uit, analizez situatia, vreau sa ajut, ca femeia nu ajunge, e prea sus. Totusi ma opresc observand jegul de pe obiect. Cer si eu un servetel, ca era cu usa deschisa la casa. A nu, ca nu e murdar, sa continui. Ma apropii si pun mana, dar ma opresc imediat ce simt cum se lipeste de deget vasilina. Toata scena s-a petrecut sub ochii altui membru al familiei vecinei, de sex masculin, care statea in cur fund pe scaun in bucatarie si se uita la noi.

Adica m-au vazut pe mine mai prost sa ma murdaresc pe mana, in timp ce capul familei statea si belea ochii. Nu multumesc, si am intrat in casa. O noua specie deci, cocalar de bloc.

4 comentarii:

IgorCreation spunea...

Haha tare ! Dar cocalaru' era tot scund ?! ca atunci daca ala era de ajuns de inalt chiar o lasam asa cu usa in brate ! :))

BĂNĂŢEANU spunea...

ajungea, dar ii era lene

Anonim spunea...

Si totusi ma intreb tu ce ai invatat din toata situatia asta? Ca daca cineva iti cere ajutorul pentru un lucru comun il oferi iar daca observi ca persoane ce stau alaturi de cel ce are nevoie de ajuto, stau si se uita, tu te opresti si pleci?
Pot sa te intreb de ce anume iti era frica? Daca spuneai ce simteai, atunci, nu sa intri in casa sa deschizi browserul, blogul si sa scrii aici, oare nu era mai bine?
In fine, scuze de abordare, dar eu vad 2 cocalari de bloc in toata povestea asta, si o femeie care nu stie ce sa faca!
Urat din partea ta!

BĂNĂŢEANU spunea...

@psihologu-am scris si in post. Am vrut sa ajut si am cerut un servetel in acest sens ca sa nu ma murdaresc de vaselina. Am fost refuzat, explicandu-mi-se ca nu e murdar. Asta plus burtosul care statea pe scaun, au pus capac si am zis pa. In plus mai era un lift functional, asa ca nu era panica. Am mai zis de asemenea ca liftul se stricase pentru ca membrii respectivei familii trantesc mereu usa. Am zis