marți, septembrie 05, 2006

PROTEST !

Acesta este un protest fata de eroarea nesuferita care ne deconecteaza de pe eptica, zilnic, de zeci de ori. Este de asemenea si un protest fata de indiferenta si lipsa de compasiune a unora (cine stie, cunoaste)


3 comentarii:

Anonim spunea...

Si cand am vazut-o m-am gandit....Doamne, unde sunt vremurile alea cand pica Alful, Eptica, reteaua, lumina...numai noi tot in CRM? Super blog...am ras de m-am prapadit...

Anonim spunea...

bine, eroarea exista, nu contest, dar indiferenta nu. dupa tine ( sau voi...) cam ce ar trebui sa fac? sa merg eu la servere si sa sterg up date de la windows? sa il omor pe dani pt a-i lua loginu si passu de admin, iar apoi sa intru pe fiecare calc in parte sa scot up date-ul si mis à jour automatique?
nu e indiferenta, nu a fost asta niciodata, pur si simplu pt moment nu am ce sa fac. dar nu inseamnca ca nu incerc sa gasesc o solutie.
plus ca si eu fac mailuri...

BĂNĂŢEANU spunea...

E vorba de niste faze care au avut loc. Nu m-am referit la tine pentru ca stiu ca te implici si chiar iti pasa. Este vorba de o fata care a mers la Roxana si s-a plans ca este deconectata, iar Roxana i-a raspuns sa il sune pe Bil Gates. Asa ceva nu se face. Ar fi putut sa ii spuna ca este alaturi de ea, ca o intelege si ca se face tot ce e posibil pentru a se rezolva situatia.

Alta fata exasperata ca a fost deconectata de 40 de ori (fara exagerare), a clacat pur si simplu. Si un supervizor in loc sa o consoleze, tot asa- ca asta e, ca n-are ce sa faca. Ar fi trebuit sa se faca un incident de cand a aparut eroarea si sa se micsoreze cadenta.