joi, februarie 22, 2007

LA CUTIE

Se pare ca sunt in faza de ecologie. A fost anul trecut o campanie lansata de Billa privind reciclarea cutiilor de aluminiu.
Se dadea la iesirea din supermarket cate o cutie de suc, fara o marca anume doar cu specficatia we can. Primeai si niste pliante. A fost facut si un site in acest sens. Insa nu a mai fost continuat proiectul. Ca si fapt divers legat de cutiile de aluminiu, chiar am vazut pe Discovery la How it's made, cum se fac astfel de cutii. Reciclati zic !

4 comentarii:

Anonim spunea...

gand la gand cu bucurie, am mai gasit un articol azi despre importanta ecologiei in advertisingul mondial

IgorCreation spunea...

Sunt clar ptr reciclare si responsabilitate ecologica ! Dar unde sa reciclezi ?! Ideal ar fi sa se faca o campanie prin care gunoiul menajer sa fie impartit pe categorii -cutii de metal, carton, sticle

si astfel gunoiul va fi colectat catre reciclare !

BĂNĂŢEANU spunea...

Am vazut la televizor ca s-a facut un pilot prin nu stiu ce oras sau sector. Au fost instalate pubele speciale pentru fiecare tip de gunoi menajer. Insa nu au fost respectate inscriptiile si fiecare arunca unde vroia. Ca la noi la nimenea.

Anonim spunea...

romanii sunt cu atat mai haiosi cu cat atunci cand ies din tara devin cei mai civilizati si arunca gunoaiele la cos, iar la intoarcere, de la nadlac scutura scrumiera din masina pe trotuar