vineri, martie 23, 2007

Prostia la romani: Ascult Radio 21, deci sunt specialist Kiss FM

Situatie ipotetica. Suna telefonul si raspund cu Ascult Radio 21. Wrong, you're a loser. Erau de la Kiss cu concursul Specialist Kiss FM. Eu nu m-am inscris la nici unul din concursuri. Dar sunt persoane care au trimis zeci de mesaje scrise. Asa ca e normal sa te incurci. Faza tare ar fi ca atunci cand te intreaba ce post de radio asculti sa zici postul concurent.
Azi la 21 l-au sunat pe unul de 2 ori.
Si fericit omul, felicitari ai castigat 200 de euro.
Stiti si dementa lu' azi?
Da.
Ura, ati mai castigat 50 de euro. Dar la un moment dat se trezeste unul din DJ.
Da' ia stai, tu nu ai mai castigat acum doua ore?
Ba da
A, pai ne pare rau
Da' nu e corect
Asta e regulamentul. Hai ca avem treaba. Urmatorul concurent !
Ce ziceti de asta? Cum l-au sunat pe omul ala de doua ori? Prostia la romani

2 comentarii:

IgorCreation spunea...

Asta e demential ! nu m-am gandit ca s-ar putea inscrie la ambele posturi de radio :=)) Pey pe ala de la R21 l-a ales calculatoru si apoi se formeaza automat nr. Nu e vina lor ca au nimerit aceeasi persoana ! Faza e ca norocosul ala a trimis multe sms-uri si astfel are mai multe sanse . Stiu una care trimisese 31 sms-uri cu ascult R21 si pac a sunat-o , a fost pe faza a raspuns cu textu si a luat cash-ul 400 euros ! super tare !

BĂNĂŢEANU spunea...

La 21 e in felul urmator, ala care castiga sau suna un ascultator nou, alege un numar din totatul de mesaje trimise. Asa s-a intamplat si azi dimineata, dar in loc sa sune pe noul numar ales, l-a sunat tot pe ala care mai castigase, adica a incurcat numerele.Tare a fost, ca ala era super fericit si pe urma l-au zorit aia de la radio ca gata, asta e, ai mai castigat