duminică, martie 18, 2007

Care pe care ?

Iata o serie de spoturi care mai de care, ce te imbie sa vizitezi o tara sau alta. In ordinea intrarii: Egipt, Turcia, Grecia si Romania. Care va plac? Mie mi s-au parut toate ca promoveaza foarte bine aceste tari ( la Egipt mi-a placut cu soarele) si chiar si spotul romanesc e ok. Sa vina turistii cu euroi !
Nimic nu se compara cu Egipt !

Bine ai venit acasa !

Traieste mitul !

Mereu surprinzatoare !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Personal nu mi-a placut nici unul :) dar e opinia mea... nu trebuie sa ma intelegi gresit.
cel mai prost mi s-a parut cel turcesc mai ales ca si-au tras un slogan al naibi de idiot...cine pleaca in excursie ca sa ajunga "acasa"... si decand e turcia leaganul civilizatiei europene:))
restul no comment ca nu vreau sa par un gica contra (pentru ca nu sunt)...chiar nu sunt...dar as mai avea o adaugire la Grecia: Ma asteptam la mai mult de la spot . sloganul este exceptional de bine ales - traieste mitul! si-au tras o pozitionare foarte buna si mai ales au avut parte de o sustinere bestiala cu olimpiada organizata la Atena, cu castigarea cupei europene la fotbal ...si urmeaza anul asta organizarea pe stadionul olimpic din atena a unui eveniment sportiv de exceptie - finala champion league! la care100% am sa ma uit... toate astea sa stii ca nu-s de colo. nu am mai cautat cifre cu nr de turisti care i-a adus greci in ultimi 3-4 ani dar pot paria pe o bere ca au scos ceva euroi:))
eu oricum as alege grecia exact pentru mitul si povestea care o aduce in joc..chiar daca am auzit ca unii ar fi luat plasa cu excursiile organizate acolo...cred ca e problema lor...eu oricum as vizita Elada!

IgorCreation spunea...

Personal, imi place Egipt pentru asocierea cu soarele , the eye of ra, frumos !si grecia cu mitul este draguta !