miercuri, martie 21, 2007

Prostia la putere-update

Iata-ma intors mai devreme decat m-as fi asteptat. De ce? Pentru ca a plouat azi in Bucuresti. Ce s-a intamplat? Zona Pipera. Ies din cladirea cu zece etaje unde se afla firma la care sunt patron. Soferul a fost bolnav astazi, asa ca fara limuzina, ma indrept spre tramvai. Dar pana acolo ma strecor printre baltoci, noroaie, furtune care trag apa adunata pe trotuar. Intr-un sfarsit ajung in statie, unde lume multa, alte baltoci si noroi. Si asptept si astept si nimic. Asa ca dupa vreo 20 de minute ma intorc in firma, trecand din nou peste alte baltoci si noroi, ca sa comand un taxi. Cica in 15 minute vine masina. Si astept si iar astept si nimic. Dau telefon sa intreb ce se intampla cu comanda. Vine in 2-3 minute, asta dupa ce, centralista intrebase prin statie de alta locatie. In loc de sediul firmei, intelesese seniorii ?#@ Iar cand ajunge taxiul, aflu ca a intarziat pentru ca el intelesese alta locatie decat cea pe care o intelesese centralista. Ce sa mai, turnul babel. In fine, plecam si ne oprim pentru ca dam de aglomeratie de pe sosea, care s-a continuat pana acasa. Un drum de 30 de minute s-a transformat intr-o ora. Am avut noroc, pentru ca stau aproape de job.

Si toate din ce cauza? Pentru ca cei de la primariile de sectoare si de la capitala nu si-au facut treaba de ani de zile, sa faca parcari, sa modernizeze canalizarile si sa fluidizeze traficul. Aglomeratia de astazi nu s-a datorat ploii, asa este in fiecare zi dupa orele 17:00 cand toti muncitorii pleaca acasa.
V-ati dat seama probabil ca nu sunt nici un patron, insa restul e purul adevar. Am facut si eu haz de necaz. Zambiti si treceti mai departe ! Voi ati fost afectati astazi de traficul din Bucuresti sau ati suferit de pe urma ploii? V-ati enervat si pe cine v-ati varsat nervii?

4 comentarii:

alexandru spunea...

eu stau in provincie... aici lucrurile sunt mai linistite :)

BĂNĂŢEANU spunea...

Felicitari Alexandru. Esti norocos ca nu te confrunti zilnic cu traficul aglomerat din Bucuresti.

Spl3en spunea...

Si eu am facut o ora jumate cu 66 in loc de 45 de minute...s-a circulat groaznic...ce taxi ai luat?

BĂNĂŢEANU spunea...

Taxi Mavi, de la concurenta :)