vineri, mai 11, 2007

REFERENDUM: Ne vedem la vot


Desi am si eu convingerile si preferintele mele, nu va voi spune cu cine sa votati sau sa nu votati. Nu voi pune pe blog nici un banner de sustinere al lui Basescu. Ce vreau eu sa spun e simplu: mergi la vot pe 19 mai ! Indiferent ce votezi, votul tau conteaza. Asa ca mergi la vot ! Remember ca referendumul noi il platim, adica eu, tu, voi. Asa ca ar fi aiurea sa nu te prezinti, din moment ce tot il platesti. Fi destept si mergi la vot !

5 comentarii:

Anonim spunea...

de data asta sincer votul meu conteaza mai putin pentru ca stim cine iese ... asta-i clar :)

IgorCreation spunea...

Da, esenta exprimarii votului inseamna democratia exercitata de popor si momentul in care numai noi decidem !!!!! De ce sa fim dobitoci si sa lasam toti idiotii si nesimtitii din parlament sa faca ce vor , sa suspende ce vor ! asa ceva nu se face, Basescu daca ar fi gresit trebuie judecat de instantele in cauza nu de profitorii din parlament !

Mergeti la vot, oameni buni !

Anonim spunea...

corect, trebuie mers la vot, indiferent de optiunea fiecaruia. absenteismul nu e o solutie, prin absenteism ar putea castiga exact acea persoana cu care nu avem de ce sa ne mandrim...

Anonim spunea...

comentariul nu are legatura cu acest post.

are lagatura cu poll-ul pe care l-ai postat pe blog "Peste 5 ani, va veti mai ocupa de blogul personal?" iti propun sa mai adaugi o varianta de raspuns gen "sper", sa vezi atunci majoritate de raspunsuri.

:)

BĂNĂŢEANU spunea...

@proro: mersi pentru sugestie. Insa daca schimb structura votului, adaugand inca o varianta de raspuns, voi pierde raspunsurile de pana acum.