luni, iunie 11, 2007

PROSTIA LA PUTERE: Damblaua lui Ramba


Serialul "Prostia la putere" continua, astazi "Damblaua lui Ramba". Poate ca deja ati observat, daca nu, cu siguranta in cursul acestei zile, lipsa apei calde. Sunt mai multe aspecte.
  1. In primul rand ca in fiecare an se intampla la fel, se opreste apa calda pentru vreo luna. N-au fost in stare sa modernizeze centralele alea si sa nu mai fie nevoie sa intrerupa furnizarea apei calde.
  2. In al doilea rand, anul asta au facut-o pe sustache, n-au dat nici un comunicat, nimic nici pe site-ul lor.
  3. In al treilea rand, anul trecut cand a fost cu gripa aviara, avea nevoie lumea de apa si nu s-a mai oprit. De ce anul trecut s-a putut si anul asta nu?
  4. Domnu' Ramba ne spune ca nici nu stim noi ce greu i-a fost lui anul trecut, "cum am tinut conductele sa nu pocneasca". Extraordinar, senzational, pai de ce nu le-a tinut si anul asta sa nu "pocneasca" si sa nu mai intrerupa apa calda.
Cartierele afectate sunt: Colentina, Bucur-Obor, Stefan cel Mare, Pantelimon, Iancului, Mihai Bravu, Titan, Vitan, Calarasi, Berceni-Oltenita, Marasesti, Decebal, Unirea. Apa va reveni pe 11 iulie.
Urmarile: un miros distinct si intepator prin mijloacele de transport in comun, chin, spalaul cu apa incalzita in lighean, orice numai o capitala civilizata si un trai decent. Si ar mai fi ceva: da pana cand? Si Ramba asta il stiu de atatia ani de zile, e ales pe viata? Sa-l mai schimbe cu altul. Am zis.

Sursa

2 comentarii:

Anonim spunea...

:) eu m-am obisnuit ca pe vremea asta sa fac dus cu apa rece ... nu e o mare pierdere ... si un plus de singuranta pentru apa calda mi-o da boilerul ...atunci cand vreau o baie cu spuma :)

BĂNĂŢEANU spunea...

Ciudat, dar la mine in cartier inca nu au oprit apa calda, poate ca au uitat.