miercuri, iunie 20, 2007

Telefonie: Watch out, watch out !


Vodafone a intrat in hora mare a telefoniei fixe. Operatorul de telefonie mobila a lansat serviciul de telefonie fixa. Cei interesati pot gasi mai multe detalii aici. Spotul tv l-am vazut aici. Deci Zapp si Vodafone, doi dintre operatorii de telefonie mobila ofera si telefonie fixa. Ce face Orange? Pai s-a concentrat pe clienti business. Cu siguranta vor avea si ei cat de curand o oferta pentru persoanele fizice. Pana atunci, fiti cu ochii in patru !

5 comentarii:

Gabriel spunea...

se incinge hora :)deja incepe sa-mi placa. insa nu inteleg inca ce-i cu acoperirea aia nationala de care se lauda.
spun asta pt ca aria cell nu e masurata inside, adik in casa omului, unde ar tb sa stea un telefon fix. dar de, marketingul si advertisingul fac minuni cand e cazul :)
la buna citire!

Mihai STOIAN spunea...

Este bine ca se va naste concurenta.

BĂNĂŢEANU spunea...

Sau comunica cu mine :)
@gabriel-eu nu ma pricep la detaliile tehnice. Important e sa se reflecte si pe teren lucrurile pe care le zic ei in anuntul de lansare.

Anonim spunea...

piata de telefonie fixa, desi mult mai mica si cu un potential mult mai redus de crestere ca al telefoniei mobile, este mult mai concurentiala. dupa lansarea noilor produse romtelecom, cu abonamente cu minute incluse sau nelimitat, reduceri pe minutul de convorbire, a venit replica UPC, cu abonamente care ofera trafic nelimitat in orice retea. acum si vodafone a intrat in hora, desi produsul asta e un surogat de telefonie fixa. concurenta e benefica, castigatorul fiind userul. insa orice trosneala de acest gen are un pret, care se traduce in profit redus. un razboi al preturilor e o strategie proasta daca discutam la nivel de business.
insa repet, e benefica pt utilizatori, pt orice om care alege un serviciu de telefonie.

Anonim spunea...

Zapp, Orange si Cosmote furnizau si furnizeaza servicii de telefonie fixa, insa persoanelor juridice...Acum Vodafone, a venit cu serviciul de telefonie fixa pentru persoanele fizice, adik acasa....numai ca pana acum campania lor nu spune nimic nou. Vodafone prezinta beneficiile telefoniei fixe, dar nu avantajele pentru care ar trebui sa cumperi telefonie fixa de la Vodafone....