sâmbătă, iulie 28, 2007

La coafor

Cu siguranta sti sau ai o oarecare idee despre ce discuta femeile la coafor: cate luna si in stele. La noi e mai simplu. Ce doriti? Un tuns, taca paca si gata. Multumesc, la revedere ! E, nu chiar. Eu sunt una din persoanele careia nu ii place sa socializeze cu soferii, la coafor etc. Am venit pentru o treaba, o fac si am plecat.
Ei bine, in urma cu ceva timp, merg sa ma tund. Foarte frumos, ma asez pe scaun, zic cum vreau, sauvage bineinteles si incepe coafeza sa isi faca treaba. Dar vai, eu sunt mut, nu vorbesc, nu zic nimic. Asa ca doamna care ma tunde incepe sa discute cu o colega. Incepe cu virinel si hormonica, trece prin nora pentru soacra mea de la kanald si se termina cu zerotv. Va dati seama ca aceste cuvinte m-au durut, era o adevarata tortura pentru auzul meu. Bine ca nu a durat foarte mult intreaga operatiune de scurtare a parului si am scapat. Va doresc un tuns linistit !

6 comentarii:

Anonim spunea...

bine ca nu ti-a oferit si o lectie gratuita de politica. toti ne pricepem la fotbal , politica si mai nou VIP's life. that's the level of our culture.
macar te-a tuns bine??

BĂNĂŢEANU spunea...

Da, m-a tuns bine, m-a si spalat pe cap inainte.

IgorCreation spunea...

Ce sapca a la manafu ti ai tras ? In legatura cu coaforul chiar nu ma deranjeaza sa intre in discutie cu mine sau cu celelalte tunderitze:) np

Anonim spunea...

apropo de sapca .. ai pus-o dp experienta cu coaforul??? :) si o idee pt viitor ... incepe si tu un dialog inteligent cu frizerita ca sa eviti inkultura ... poti sa le spui ca ai blog spre exemplu :)

Mihai STOIAN spunea...

Rezultatul plictiselii Gabrie nu ai ce sa le faci si la mine in Slatina este la fel, dar mie imi place sa socializez sa vad pana unde ajung. :)) Un raspuns al acelei barfe de coafor ar fii plictiseala ... doar nu te astepti sa auzi lucruri culte.

BĂNĂŢEANU spunea...

@alex si micutzu-mersi pentru sfaturi
@alex-sapca nu are legatura cu tunsul :)