miercuri, august 22, 2007

CFR Calatori 2007- what a beatiful shit


Inspirat de acest post, ma vad nevoit sa aduc si eu dovezi concrete privind conditiile de pe tren in anul de gratie 2007. Locatia-accelerat, destinatia Brasov, via Ploiesti, Valea Prahovei. Iata asadar jegul din toileta. Hai pentru barbati e usor, dar cum s-or chinui femeile, numai ele stiu. O mizerie absoluta. Ca sa nu mai vorbesc de toiletele din gara Sinaia, din alea turcesti, la care trebuie sa stai pe vine, absolut de pe vremea fanariotilor.

Ce primim noi in schimb, pai niste preturi destul de mari, pentru asemenea conditii. Cineva estima ca in vreo 15 ani CFR Calatori va disparea datorita concurentei microbuzelor si a nerentabilitatii. Mie mi-ar parea rau daca s-ar intampla asa ceva si mai ales cred ca am ajunge de rasul lumii, singura tara din lume fara cai ferate :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu cred că or să dispară, oricât de jegoase ar fi. Până una alta, numai CFR-ul dă reducere pentru elevi şi stundenţi.
Iar personalul Bucureşti - Constanţa redus este 19 RON, pe când microbuzul 35-40.

IgorCreation spunea...

O sa merg si eu cu IC sambata asta pe care am dat 45 RON,! o sa va zic conditiile si durata calatoriei ! Sper sa iasa bine si sa se incadreze in timpul indicat pe bilet!

baobab spunea...

ba nu,personalul bucuresti constanta e doar 9,5 ron...mie mi se pare superb sa mergi cu trenul...cfr'ul m-a purtat spre cele mai tari locatii si festuri...nu prea cred sa se desfiinteze,mai ales ca acum cateva zile am venit de la mare cu un accelerat ce purta straie de intercity,cu prize,aer conditionat si inchideri automate;mai e o speranta ca ne vom moderniza si noi!