joi, august 02, 2007

Leapsa: Cea mai importanta inventie

A aterizat la mine de la Micutzu. M-am gandit eu mult si ar fi mai multe. Dar cele mai importante mi se par asa: limbajul cu tot ce inseamna:vocabular, alfabet. Ce ne-am fi facut noi daca nu puteam comunica? Pai eram si acum in pesteri.
Si ce mi se mai pare iar foarte important sunt medicamentele, leacurile, doctoriile cum vreti sa le spuneti. Pai ce m-as face eu cand ma doare capul, daca nu exista acolo un Paduden? Plus marile inventii precum insulina si alte tratamente si vaccinuri.
Si lista poate continua: electricitatea, WC-ul, etc. Va las pe voi sa imi spuneti care este dupa parerea voastra cea mai importanta inventie. Dau mai departe lui Igor, Brandmaker, Brand Identity, Neve, Adela, De ce?, DeMaio, Ionut (cand se intoarce), New Marketer, Proro, Textier, Eye of Ra, Gabriel, lui Morar ( la fel, tema pentru cand revine) si lui Iulian.

4 comentarii:

Anonim spunea...

http://deceblog.net/2007/07/cu-tehnologie/

Anonim spunea...

Bad idea! Nu răspund la tag-uri. Am uitat să specific asta în modelul meu de comportament pe blog :)) Dar, mulţumesc că te-ai gândit la mine.

BĂNĂŢEANU spunea...

@demaio-bine ca mi-ai zis :) Ne vedem pe blog
@dan-am vazut, iti plac placile video, bravo.

textier spunea...

m-am gindit mult (de aia rasdpund asa trz) si am ajuns la parerea ca una dintre cele mai mari inventii, pe care eu as pomeni-o drept cea mai mare, este apa curenta.
am ales sa zic de apa curenta, ca s-o promovez si pe aceasta cale: desi e o inventie veche de pe vremea romanilor (aia antici, fara diacritica), ea e inca un "gadget" tehnologic de ultima ora pt. multi dintre romani (actuali, cu diacritica).