vineri, august 24, 2007

Prostia la români-Parinti inconstienti

Cine naiba isi lasa copiii mici afara la ora 12 noaptea? Faza se petrece si se repeta in fata blocului in care locuiesc. Pai la ora aia, odrasla trebuia sa fie demult in pat la culcare. Cand naiba se mai fac globulele rosii? De mentionat ca, copiii nu sunt singuri, ci cu parintii. Deh, e vara, e cald, adultii nu au somn si o mai ard prin fata blocului. Dar copilului ii e somn, incepe sa planga si nu ma lasa pe mine sa dorm. Alo! Trezirea, duceti copiii la culcare devreme si nu ii mai chinuiti pe afara la 12 noaptea.

5 comentarii:

Tix spunea...

Barbat nu e acel ce face un copil, ci acel care poate sa il creasca.
felicitari, noua generatie de handicapati mintal, fani manelisti si idioti cu diploma se formeaza la blocul tau! Incearca sa te muti! :-)

baobab spunea...

si la mine in fata blocului o ard copiii pana pe la miezul noptii..dar la mine i-a luat pe toti curentul rock :)))))!ce sa le faci,asta e generatia hai cinci..

BĂNĂŢEANU spunea...

@ecologie-umana-deocamdata nu se pune problema mutatului. Dar ma gandesc ca trece si vara si n-or sa mai stea pe afara pana asa tarziu.
@baobab-ai noroc macar, astia de la mine sunt manelisti.

Bogdan spunea...

eu intreb o alta chestie : Ce se intampla daca suni la 112 si ceri cu Politia? :)

BĂNĂŢEANU spunea...

Am sunat odata cand ma enerva unul cu un scuter, tot asa pe la 12 noaptea, nu avea somn si ambala motorul. Din pacate am sunat prea tarziu, pana a venit un echipaj plecase. Au stat la panda politistii si daca au vazut ca nu se mai intampla nimic, au plecat.