joi, ianuarie 03, 2008

Ghid pentru slabit: multa zapada

Si a nins si in Bucuresti. Dupa care a venit circul si prostia. Prosti care nu erau echipati corespunzator, dar vroiau sa mearga cu masina. Prostii din administratie care nu si-au facut treaba. Din fericire eu nu am fost afectat, pastrand acelasi timp de a ajunge la job, fara sa plec, cu nu stiu cat timp mai devreme. Totusi am facut-o cu mult efort printre troiene si o stare de oboseala la sfarsit (deh, bucuresteanul obisnuit sa mearga cu transportul in comun)

Ca sa nu mai vorbesc de prostii de la CFR care au lasat ieri fara locomotiva un personal intr-o halta intre Calafat si Craiova. Motivul stupefiant, ca sa o puna la alt tren care avea prioritate, iar oamenii aia au inghetat de frig. Bine ca s-a oprit ninsoarea in capitala, ca altfel o luam rau. Mai jos cateva imagini cu Bucurestiul vazut de mine. Trafic usor!




Un comentariu:

Carina spunea...

De fiecare data cand vad imaginile astea din Bucuresti ma amuz amintindu-mi de spotul acela pentru protejarea mediului in care copii se dau cu o sanie cu roti... Reclama e ok, dar natura a fost potrivnica :))