luni, februarie 04, 2008

Cea mai scumpa bere


Din Bucuresti. Poate o mai exista si prin alte parti mai scumpa, dar in capitala nu cred sa coste una mai mult decat o Heineken. Exact, nu aveti halucinatii, costa chiar 80 de lei. Luand exemplul lui Cristi, grupul meu de gurmanzi pleca sambata spre continentul sud-american prin felurile de mancare servite la Bolivar. Ca si Cristi ma declar multumit de tot, mancare, atmosfera, muzica in surdina. Singura exceptie a facut-o mica greseala de la sfarsit de pe bonul fiscal. S-a lamurit repede eroarea umana si am plecat cu totii acasa, fericiti ca nu trebuie sa spalam vase de 400 lei. Recomand!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bai distrusule, asta e articol interesant pe blog? Vad acolo un discount care iti aduce berea la 8 lei. Asta inseamna ca ori te-a vazut chelnerul prea prost si a vrut sa iti traga teapa ori a fost o greseala de calculator si ti-au scazut-o din nota.

BĂNĂŢEANU spunea...

@anonim-tu esti distrus. Discountul ala s-a facut ca o corectie dupa ce am sesizat eroarea. Pacat ca nu am fotografiat meniul cu pretul la bere, adica 8 lei. Mars ma!

Anonim spunea...

@anonim
bah c*aie nu te baga aiurea; corectia a aparut dupa ce s-a ajuns sa se discute si cu managerul;
nu-ti place, nu citi blogul...
daca ti se intampla tie ce faceai mah?
te-n p*la mea de boschetar