duminică, februarie 03, 2008

La bloc si repartitoarele de caldura

Celebrul si de succes serial "Prostia la romani" astazi se intoarce cu episodul "Repartitoarele". Care-i intriga? La blocul in care stau au fost instalate repartitoare. Ce facem cu ele luna de luna? Pai le citim. Inainte de a le instala am propus sa cumparam din alea cu unde radio, ca sa nu mai vina nimeni (administrator, etc) la mine in casa pentru a le citi. Vecinii si ceilalti propetari nu au fost de acord, pe motiv ca trebuiau sa mai scoata din portofel vreo 50 lei. Asa ca s-a achizitionat din cele clasice.
Bun si in situatia data, tot nu era nevoie sa imi intre in casa cineva, puteam sa le citesc eu si sa dau hartia la intretinere. Dar nu, nostalgicii comunismului care se uitau pe vizor, nu s-au putut abtine. Asa ca e obligatoriu ca odata pe luna (in lunile in care este furnizata energia termica) sa vina administratorul si al sau alai prin fiecare camera unde sunt repartitoare si chipurile sa citeasca acele repartitoare sa vada ce mai are omul prin casa. Ce si-a mai cumparat, cum are amenjat, plus ca ia si bani pentru asta. Traiasca PC (partidul comunist, a nu se confnda cu ala conservator) si curiosii de palier.
Astazi s-a ajuns totusi la o situatie foarte deranjanta pentru mine. De obicei se venea cu cititul asta in cursul saptamanii, asa ca nu ma deranjau. Dar spre uimirea mea citesc un anunt de la avizier ca azi intre 10 si 12 vine cu cititul. Adica gata cu dormitul pana la 11-12, scularea, ca vin aia. Sa-i ia naiba cu cititul lor cu tot. Adica am si eu doua zile de odihna si nici in alea nu pot sa fac ce vreau, trebuie sa depind de niste imbecili curiosi. Sa aveti un week-end linistit !

4 comentarii:

Tix spunea...

La mine vin sambata dupa ora 18:00

BĂNĂŢEANU spunea...

super,vrei si tu sa iesi undeva in oras, nope, trebuie sa astepti sa vina cu cititul.

Anonim spunea...

eu las in usa biletul cu cifrele sau daca sunt acasa citesc eu repartitorul. Nu intra in casa pentru ca am caine. :)

BĂNĂŢEANU spunea...

@anonim-norocosule :)