joi, aprilie 03, 2008

Telefonie mobila: Adevar sau minciuna? Ce va fi ?


S-a scris si se va mai scrie despre mobile. Acu' intrebarea este daca e-adevarat. Deocamdata nu avem cum sa stim. Trebuie sa mai treaca ani, vreo zece in opinia unora. Daca se va dovedi ca-s nocive, atunci pentru noi va fi prea tarziu (?). Sfatul meu este sa folositi cat mai putin posibil mobilul, adica folositi mailul, messengerul si telefonul fix pentru a comunica si a sta la povesti, discutat telenovele samd. Doar in situatii cu adevarat importante, adica esti in masina, sau trebuie sa anunti ca intarzii undeva, ca s-a intamplat ceva, atunci comutati pe mobil. Si inca un pont cica, daca aveti mobile 3G, lasati-le asa (nu comutati pe 2G, desi consuma mai multa baterie), se pare ca e mai sigura tehnologia asta. Si folositi handsfree sau bluetooth.

Si ca sa aflu si parerea voastra, comentati mai jos si raspundeti la votul pus in sidebar sus.

2 comentarii:

Anonim spunea...

eu imi mai uit telefonul acasa ... desi suna absurd in romania de azi in care toata lumea are 3 telefoane. deci sportul asta este mai sanatos.
imi aduc aminte de un client (dimineata)intr-un hotel unde am lucrat care vine la mine si ma intreaba "nu te supara am obs ca sala de mese nu am semnal? este ceva in neregula cu telefonul meu sau asa e zona aia" eu mi-am cerut scuze si i-am explicat ca asa este doar in zona aceea si ca personal nu am o explicatie profesionista pentru ce se intampla iar el cu zambetul pe buze si cu cana de cafea aburind in mana "sincer ma bucur ca nu am semnal ... ca asa nu ma mai suna angajatii mei ca sa le explic a o mia oara cum se scrie o factura" si sa intors inapoi fericit si cu cafeaua in sala de mese :)

BĂNĂŢEANU spunea...

e si asta o problema: atata timp cat ai mobilul la tine, te poate suna oricine