vineri, august 29, 2008

Munca in zadar: metrou la iarna

Iata cum se prefigureaza o noua rubrica pe blog. Mai ieri vorbeam de un astfel de exemplu. Care este intriga? Pai citesc in compact ca de la 1 noiembrie se deschide tronsonul Nicolae Grigoresc-Centura, 4 statii si 4,75 km. Asta dupa 19 ani. Pe urma am ras copios citind stirea si la DeMaio.
Bun, perfect, bine ca e si asa, chiar daca dupa aproape 20 de ani. Ei bine, nu e chiar asa. Azi citesc din nou in compact, ca de fapt linia de metrou se va deschide pe 1 decembrie sau mai bine zis, directorul Metrorex asa "spera". Iar linia va avea 4,8 km, adica mai construiesc 50 m peste cei 4,75 anuntati initial. Vai cat imi doresc sa apara stirea asta la CNN sau Euronews. Este incredibil ca in 19 ani sa construiasca asa de putin. Sau este posibil.

4 comentarii:

IgorCreation spunea...

la noi metru cred ca are alta valoare ca altfel nu imi explic aceasta incompetenta !!Autoritatile noastre strict romanesti sunt penibile ! Propun, sincer sa avem prim ministru german si ministrii si vreo juma de parlament tot neamt.. mai vrea cineva??

BĂNĂŢEANU spunea...

sustin

Anonim spunea...

Banăţene, mai bine nu îl mai fac, deja m-am plictisit de el :))
Încep să cred că ştirea este dată numai pentru a face lumea să cumpere case în cartierul nou din zonă, în ideea în care vor avea şi cu ce să ajungă acasă. Altfel nu văd cum aş mai putea interpreta cretinismele alea...

BĂNĂŢEANU spunea...

@DeMaio- eu sper totusi ca va circula metroul pe acel tronson pana la sfarsitul anului. Daca nu, sunt curios ce scuza vor baga.