miercuri, octombrie 01, 2008

Hotia la putere: RADET

Proba, proba. Dar pe banii nostri. Asa se face ca zilele trecute RADET a efectuat niste probe la instalatia de incalzire centralizata. Motivul: cica pentru a nu exista probleme, avarii cand se va da pe bune drumul la cadura prin octombrie. Foarte bine ca au facut lucrul asta. Partea nasoala e ca noi o sa platim. Adica revizie pe banii nostri. Foarte tare, n-am mai pomenit asa ceva, cred ca este o inventie romaneasca. Poate ar trebuie sa le vindem pontul asta si americanilor, ca tot sunt ei in criza economica.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Salut Gabi
Radet-ul este mic copil comparativ cu Distrigaz.
In reteaua Distrigaz la perioade bine delimitate de timp (la 2 ani) se fac verificari sau revizii acasa la consumatori. Vine unu` care sta maxim 10 min (asta daca este nevoie sa scoata o cheie ca sa mai stranga un robinet ceva), da cu o solutie sa vada daca exista "scurgeri" de gaze, iti zice cateva vorbe de duh si te pune sa semnezi ca a verificat.
Acest om insa nu este angajat Distrigaz. El vine din partea unei firme "parazit" care are contract cu Distrigaz. Bineinteles ca este firma unui mare smecher care cel mai probabil are o functie mare in marea firma de "fasss" de mai sus.
Partea cea mai frumoasa este ca aceste verificari si revizii iti vin in urmatoarea luna pe factura.
Acestea sunt calculate in functie de numarul de focuri pe care il ai in casa. Daca esti "fericitul" posesor al unei revizii tehnice suma minima este de minim 100 dar pentru cea mai mare parte din abonatii Distrigaz este de 150-250 ron.
Astia sunt banii pe care ii dai pentru o verificare de maxim 10 min.

BĂNĂŢEANU spunea...

da, am patit-o si eu cu distrigazul. Niste bani aruncati degeaba. Niste hoti cu totii