duminică, ianuarie 11, 2009

(La) Mama este nefumatoare

Am fost ieri la Mama din Romana. In restaurant nu se mai fumeaza de la inceputul anului. Probabil ca va ramane doar terasa pentru fumatori, cand se incalzeste. Portii mari ca de obicei, mancare buna, servire ok si fara fumuri, este atat de bine fara fumatori. Am vazut insa si locatii in Bucuresti unde este exclusiv pentru fumatori (clar nu voi merge in astfel de locuri). Ca o curiozitate, baiatul care ne-a luat comanda nu a notat pe nimic. A tinut minte, la sfarsit a repetat fiecare ce comandasem si s-a dus repede la un monitor touch si a introdus comanda. Pofta buna !

2 comentarii:

Flick spunea...

Da bai Banatene, am remarcat shi io faptul ca un chelner de la carciuma respectiva mi-a luat comanda mie si la inca 5 prieteni si nu a notat nimic...(si nu am fost acolo doar la un suc)..:)Tin minte ai draq.Io data viitoare cand ma duc , ii zic :"la fel ca data trecuta..:)))"

BĂNĂŢEANU spunea...

tocmai ce am aflat ca La Mama este dat in judecata de niste unii 5 persoane ca au gasit un chistoc intr-o ciorba. Pai cum vine asta? Parca nu se mai fuma? Ironic, nu?