sâmbătă, martie 21, 2009

La noapte



Voi fi aici, cu ajutorul ProFM Dance.

ACTUALIZARE: Cum a fost? Frumos, si Dj Greeg si Tiesto. Totusi cateva bile negre, intrarea s-a întârziat destul de mult, ceea ce a fost nasol, fiind frig afara. Plus ca a fost foarte mult fum. Avem nevoie in Bucuresti de o sala noua pentru astfel de evenimente, moderna, cu aerisire si ventilatie, si multe, foarte multe intrari, de la zece in sus, ca sa nu se mai inghesuie 10.000 de oameni pe 4 intrari.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Salut
Cu scuzele de rigoare ca te contactam asa, dar deocamdata este o modalitate buna. Apelam la oameni inteligenti si cunoscuti in blogosfera. Dupa ce vei citi acest comunicat, daca ai disponibilitatea sa te inscrieti ar fi ok si cred ca ti-ar placea sa fii si un promotor al blogosferei bucurestene. Poate ne contactatezi pe mail ( valecano@yahoo.com )sa discutam. Poti chiar avea propriul eveniment despre ceva anume …depinde doar de tine.
INSCRIERILE SE FAC TRIMITANDU-NE DATELE VOASTRE ASA CUM SUNT ELE CERUTE IN PAGINA CU INSCRIERI DE PE SITE.
Acesta este comunicatul:
"Mesaj important pentru bloggerii din Capitala!
Pe 30 mai sarbatorim Ziua Bloggerilor Bucuresteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiectii, târguri de blogging, expozitii, vânzari de produse ale bloggerilor, petreceri etc.
Informatii si înscrieri pe ZBB-2009.RO.
Trimiteti mai departe mesajul sa circule in blogosfera. Multumim"

Multumim,

Adrian