sâmbătă, iunie 06, 2009

Give peace a chance: Te taie? Acum poti la Metrou

Da, din ce am vazut pana acum, avem toilete publice la Victoriei si Universitate (aici este de mai mult timp). Cea de la Victoriei este relativ recenta si chiar am testat-o fiind in nevoie. Mi s-a parut civilizat, curat, cu tot ce iti trebuie intr-un asemenea loc. Asadar, calatori aflati in trecere si fortati de imprejurari, folositi cu incredere toiletele publice din Pasaj Universitate si Metrou Victoriei. La Piata Victoriei ar mai fi un obstacol, trebuie sa validezi o calatorie ca sa intri, pe cand la Universitate este in pasaj, inainte de bariere.

4 comentarii:

Tix spunea...

Si nu ti se pare un pret corect (validarea unei calatorii de metrou) daca esti in "urgente"? Eu personal le-as pune o taxa de 1 leu (cu monezi de 50 bani sau bacnota de 1 leu).

Public, public, dar si intretinerea lor costa. Crezi ca daca criza continua va da cineva bani din buzunar pentru odorizant sau pentru solutia speciala de spalat?

BĂNĂŢEANU spunea...

@Ecologie Umana- bineinteles ca nu ma deranjeaza. Cu plata sau fara bani, numai sa fie

Anonim spunea...

Bine te-am gasit! si da,e misto la Universitate,chiar era nevoie pentru un loc ultrapopulat si umblat zilnic de studenti si nu numai :) iata ca se poate si la noi!

BĂNĂŢEANU spunea...

@Anonim- da, ai dreptate, se poate si la noi