miercuri, aprilie 04, 2007

Doi romani vorbind in engleza

Cea mai tare faza! Mai stiti postul asta cu cafeaua? Ei bine, cineva, nu spun cine, persoana importanta, a vazut filmuletul si vroia sa stie care e a doua melodie (Vasco Rossi-Senza Parole). Primesc mail in engleza, hello, nu mai stiu ce, in fine daca pot sa ii zic ce melodie este. Eu la randul meu, bag acolo in engleza, if you tel me your email adress, bla bla, iti timit melodia. De fapt am fost cat se poate de serios, si am incercat sa ajut pe cineva care vroia o informatie. Si ce credeti? Dupa ce trimit melodia primesc mail in romana. Si cealalta persoana, Andreea, este tot din Romania si amandoi ne scrisesem in engleza. A fost super amuzant. Intamplarea a fost in genul expresiei "ce mica e lumea". Eu sunt ferm convins de lucrul asta si in numeroase randuri am experimentat conceptul de " ce mica e lumea"- e 100% adevarat.
Asa ca bafta in tot ceea ce faci Andreea si te astept pe blog sau pe mail !
ACTUALIZARE: Am aflat identitatea lui fara numar, cel cu SMS-ul farsa de 1 aprlilie. Era exact cine ma asteptam eu sa fie. Oricum, jenant din partea lui.

3 comentarii:

Spl3en spunea...

Sunt curioasa?despre cine e vorba?Prieten, coleg, ruda care a facut o gluma proasta?Si cum ai aflat?

IgorCreation spunea...

Bana oricine ar fi e un om las si de tot rahatu daca poate sa faca o farsa de asta ! dar stii cat ii duce intelectu atata arata ! prostia se ignora, stii ! fii tu intelept !!

BĂNĂŢEANU spunea...

Pai, e cineva de la job-coleg de birou, si l-am depistat fiindca era singura persoana care putea sa faca asa ceva. Nu m-a placut de la inceput, de cand m-am angajat. Cica ii aduc aminte de colegii de scoala si liceu pe care ii batea el cand lua o nota mica, sau pur si simplu asa ii venea lui. Oricum, vine Pastele si nu vreau sa ma mai gandesc la o astfel de persoana si comportament total aiurea.