duminică, iulie 08, 2007

The Mission: Deep Dish- Say goodbye !


Adica nu i-am vazut. Pai de ce? Sa va explic. Concluzia va fi ca a fos super. Dar au fost si cateva minusuri. Spectacolul trebuia sa inceapa la 19:00, ori s-a dat drumul la intrare abia pe la 19:50. Alta faza-am vrut sa intru pe la VIP-uri si m-au trimis pe cealalta poarta cu restul lumii. Degeaba am explicat eu si i-am intrebat daca nu ma recunosc de la tv, a trebuit sa intru la comun cu ceilalti. Ce s-a intamplta cu Deep Dish? Habar nu am. N-am mai stat, am plecat pe la 11:00 si am prins si ultimul metrou de la Victoriei. Asta e, oricum nu sunt eu genul care sa stea pana dimineata. Poate cei care au ramas, sa scrie cum au cantat Deep Dish.

Totusi cele cateva ore petrecute pana cand am plecat, au fost super, nebunie ce sa mai. Nu stiu cine au fost baietii care au mixat, dar au avut niste seturi belea de belea. A fost si liber, puteai sa intanzi amandoua mainile si nu loveai pe nimeni. Fiindca a fost interzis accesul minorilor, lumea a fost ok, fara pusti fitosi. Se mai trezea unul care sa tipe, dar era bine. Au fost destui si care au stat pe scaune, treaba lor. Altceva? Multe mesaje subliminale cu sponsorii, partenerii media, tigari, bauturi. Si ca veni vorba de bauturi, scump domne' scump. Pai o apa plata la 0,5 l-5 lei. Ce sa-i faci, sete mare, asa ca am dat 10 lei pe doua sticle. Mie mi-a placut. Am pus si o poza cu ochelarii de party (i-am pus doar pentru poza, nu erau ai mei). Si ca sa ne aducem aminte si de invitati, va las sa ascultati Say Hello. Si ca avampremiera, am aflat ca pe 20 octombrie vin Chemical Brothers si pe 1 decembire Tiesto cu Elements of Life. In trance we trust!
ACTUALIZARE: Ce mica e lumea- Am uitat sa spun ca m-am intalnit la eveniment cu o fosta colega de la la jobul precedent. Este pentru a nu stiu cata oara cand mi se intampla lucruri de genul asta, sa ma intalnesc in diverse locuri si situatii cu persoane cunoscute, dar pe care nu le-am mai vazut demult.

4 comentarii:

IgorCreation spunea...

Cat de tare , ai arso pe house ! Bey nu trebuia sa renunti , ca doar de aia venisei ! Super , bravoo si alta data sa stai pana la final ,da ?

BĂNĂŢEANU spunea...

alta data o s-o fac si mai lata

baobab spunea...

you had your hair cut ! :P .Pana la urma ai fost la Bestival?

BĂNĂŢEANU spunea...

Pai m-am tuns ca au venit caldurile. La Bestival nu am mai ajuns. Tu ce ai mai facut? Reply pe mail :)