luni, august 13, 2007

Prostia la putere: Mioara Roman nu moare de foame


Un tabloid intitulat Libertatea (libertatea de a manca rahat), cu siguranta ati auzit de el anunţa săptămâna trecuta ca vai doamne fosta sotie a lui Petrica ar muri de foame dupa divort. Si au inventat o ditamai gogoasa, cuma ca Mioara a vandut o mostenire si ca i-a dat banii lui Petre, care nu i-a mai returnat, of, of, măi, măi. Si sa vezi cata lume a preluat stirea pe bloguri si nu numai. Pai cine crede asa ceva, ori e prost, ori nu gandeste. As fi inteles daca era vorba de cineva fara studii si care a fost casnica o viata intreaga. Dar fosta doamna Roman e educata, cu studii superioare, fata de fost ambasador. Pai nu a avut serviciu ca sa aiba o pensie, nu a strans bani, nu a pus deoparte? Ba bine ca da.
Pana la urma a fost nevoie sa acorde o desmintire la Antena 1 la Observatorul de duminica seara. Halal presa mai avem, de fapt in cauza e Libertatea, un ziar de doua paralele (asta la figurat).

2 comentarii:

IgorCreation spunea...

Foame de articole asta e ! Ceva ceva, posibil sa fi declarat doamna cu prenume de oaie tanara insa cred ca prea-reputatii editori au cam rastalmacit sensu !

Hai ca ati scos-o din Foameeeeeeee

BĂNĂŢEANU spunea...

@Igor-cu siguranta, semnatara articolului Izabela Ionita a fost foarte atenta la declaratie, like not.