duminică, ianuarie 06, 2008

De week-end: My precious


Nu-i asa ca dupa o discutie cu un prost, merge o Corona Extra, cea mai fina bere, si cu o feliuta de lamaie la buza sticlei? Care-i baiul? Am primit unul din cunoscutele mesaje cum ca am castigat un televizor si o caruta de bani, adica 2000 de euro. Mesajul cica era de la Domo. Am sunat constient fiind ca este vorba despre o tentativa de frauda. Ii spun tipului ce cred si el imi raspunde ca sunt seriosi ca nu au nevoie de nici un cod de reincarcare, ca am fost extras aleatoriu, bla bla si iarasi alea alea.
Bun si atunci cum intru in posesia premiului, la care baietasul ma injura spunandu-mi sa sug aia. I-am zis si eu ca e un magar si am inchis.
Daca vreti sa ii faceti vreo dedicatie tipului, sau sa ii urati de bine, numarul este:
0741420857
Am si vrut sa inregistrez conversatia, dar era setata ca locatie memoria telefonului si nu cardul de memorie, asa ca la sfarsit erau doar vreo 30 de secunde in care abia ne prezentasem, deci nimic important. Pe viitor voi fii mai vigilent. Aveti grija sa nu va pacaliti.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Eu i-am făcut-o unuia care a încercat treaba asta prezentându-se din partea Orange. Cred că 15.000 $ era suma de care ar fi urmat să beneficiez. Cum la 100 m în faţa mea era o reprezentanţă Orange, am intrat, am făcut un semn, am pus telefonul pe speaker şi i-am lăsat şi pe ei să se distreze. Au notat numărul de la care eram sunat, au înregistrat o parte din convorbire, dat fiind că tot trăgeam de timp şi mai departe, dacă au chef de un proces cu acel individ, am să mă duc şi la tribunal. Sunt sătul de jagardele de genul ăsta.

BĂNĂŢEANU spunea...

pai l-am reclamat si eu la Orange. Dar am inteles ca este destul de greu sa inchida un numar pentru tentativa de frauda. Trebuie sa primeasca multe reclamatii pentru un numar

ines spunea...

Pe tata l-a sunat unu' "de la Orange" si i-a zis ca o sa castige 10 000 de euro daca se duce (in 20 de minute) si cumpara cartele reincarcabile in valoare de 50 euro(!!!), le razuieste si trimite codurile la un anumit numar de telefon (ala de pe care suna).

Tata i-a zis ca, dupa ce trimite toate codurile la numarul ala, o sa trimita si numarul ala la politie.

Atunci tipul i-a zis ca a fost o gluma. Ce am mai ras cu totii! /:)

Anonim spunea...

adineauri cred ca era sa fiu si eu pacalita , prima idee dupa ce am vb cu persoana respectiva de la nr 0741422857 e sa intru pe net . a fost o idee GENIALA va multumesc. m-am convins ca exista multi excroci pe lumea asta

BĂNĂŢEANU spunea...

@anonim-ma bucur ca nu te-ai lasat pacalita