luni, mai 12, 2008

Metrorex: redeschidere statia Obor pe 25 mai ?

Cum era de asteptat sunt doua variante: se deschide pe 25 mai (asa cum s-a anuntat initial) sau nu. De ce aceasta ambiguitate? Datorita a doua motive. Unul-stadiul lucrarilor: imi vine greu sa cred ca doar peste 2 saptamani va opri din nou metroul in Obor cand lucrarile nu sunt aproape de sfarsit (dati o fuga pana la fata locului si va veti convinge). Al doilea motiv este urmatorul-contradictia in raspunsuri.
Ca sa aflu direct de la susrsa care este situatia sun la Metrorex. Deja sunt uimit si bulversat, mi se raspunde ca va mai dura inca vreo 2 luni. E clar, niste incompetenti (constructorii). Dar, mi se da si numarul 9264 ca sa aflu mai multe informatii. De data asta sunt pregatit si inregistrez convorbirea ca sa nu zica lumea ca vorbesc aiurea. Sun si supriza-nici nu se pune problema intarzierii lucrarilor, ba mai mult, se va da drumul chiar mai devreme.



Care este adevarul? Vom vedea peste doua saptamani. Oricum am trimis si un mail saptamana trecuta la care deocamdata nu am primit nici un raspuns. In mod normal nici nu m-ar fi interesat problema. Cum insa peste o saptamana jobul meu va insemna Giulesti-malul Lacului Morii, singura varianta de a ajunge in zona (Crangasi) este metroul. Deci variante ocolitoare pana cand va opri metroul si la Obor-Iancului sau Stefan cel Mare. Oh joy !

6 comentarii:

Tix spunea...

ala iti spune ca va fi redeschisa statia, dar poate raspunde in fata legii pentru aceste afirmatii calomnioase (asta daca nu se deschide).
Ca asa spun si eu ca statia va fi pavata cu cristale LCD si va fi deschisa maine!

BĂNĂŢEANU spunea...

alt zvon pe care l-am auzit, cica se va redeschide statia chiar pe 23. Om trai si om vedea

Barrie spunea...

Si? Vazusi ca s-a deschis la timp?
Ofticosule si grijuliule. :D

BĂNĂŢEANU spunea...

@barrie-bine ca s-a deschis cand trebuia, ca oricum m-am chinuit o saptamana pe la Iancului si Stefan cel Mare.

Barrie spunea...

Fa-le reclamatie. :P

BĂNĂŢEANU spunea...

nu, ca au deschis la timp