marți, septembrie 30, 2008

Hotia si prostia la romani: panica la metrou

Ei da, serialul continua. Daca pana astazi era prostia la romani, vom avea si hotia la romani. Veti vedea in filmuletul de mai jos halul in care se circula cu metroul intr-o capitala europeana. Locatia: Victoriei spre Romana undeva intre 17:30-18:00, ieri. De ce prostia la romani? Pentru ca ne inghesuim ca animalele, fara sa judecam un pic. Desi in difuzoare se anunta ca intr-un minut va sosi alt metrou in aceeasi directie, nimeni nu ceda, nimeni nu se dadea din usi. Abia la al doilea anunt s-au putut inchide usile. Si chiar asa a fost, intr-un minut a sosit alt tren. Ca sa nu mai zic, ca am asistat la scena in care unul i-a dat un vant altuia si l-a azvarlit pe peron, exact ca animalele. Motivul, cica era o femei insarcinata, alta nebuna care se baga la inghesuiala cu copilul in burta.

De ce hotia la romani? Pentru ca Metrorex este naspa. De ani de zile nu este in stare sa achizitioneze alte si alte garnituri ca sa le suplimenteze pe cele existente. Cine e de vina? Toti, PNL-ul, guvernul, Tariceanu, ministerul de resort care nu da banii, hotii care fura banii de la buget ca sa instaleze plasme si lcd-uri prin statii. O sa ajungem asa. De maine va fi mai rau, incepe anul universitar. Ura si la gara !


3 comentarii:

IgorCreation spunea...

Super tare inca o data lipsa de civilizatie isi spune cuvantul. al ambelor parti (calatori si Metrorex) Ce o fi asa greu ca in orele de varf trenurile sa vina la 3 min ...

Anonim spunea...

cata prostie doamne

BĂNĂŢEANU spunea...

@Igor-nu stiu de ce nu circula mai des, dar un lucru e clar: multa nesimtire
@Alex-si nu ai vazut tot, zilnic sunt astfel de scene