duminică, august 16, 2009

Criza si PCR

Gata, in cele din urma m-a ajuns si pe mine criza economica. Din cauza de cutting cost, toate activitatile se muta in alta tara, unde forta de munca e mai ieftina. Prin urmare, mai am cateva luni sa imi gasesc un alt job, or else. Moment in care intervin prietenii, cunostintele si relatiile in sensul bun, dar si in cel rau. Adica in sensul bun, ca mai afli de un job de la cineva, mai o vorba buna. Sau din contra, cand nu afli de un job intern, pentru ca nu esti prieten cu nu stiu cine, si e favorizat altcineva. Ceea ce era candva o echipa frumoasa, unita, se transforma in supravietuire, fiecare pentru el. Pacat si trist in acelasi timp.

8 comentarii:

karadeniz spunea...

Subscriu la ceea ce ai scris tu. Asa suntem noi romanii, fugim unii de altii la greutati, nu ne ajutam nici macar cu un sfat, dar macar cu o recomandare sau mai stiu eu ce. Eu pot sama laud ca, la un anumit moment dat, am trecut peste egoism si am ajutat un prieten, atat cat am putut (Gabi stie la cine ma refer).
Dar, acum intr-adevar, din o echipa frumoasa, pe care si eu o invidiam, s-a ajuns la practic doua echipe, din motivele expuse de maestru in postarea initiala.
Nu dezbat aici a cui e vina, dar, dupa cum spunea cineva intr-o alta ituatie "nu se face asa".
p:s: cand trec pe la voi se simte bine starea de tensiune de dupa ultimele evenimente. Sper sa fie ok si sa treci cu bine peste asta.
Eu si Ionut suntem alaturi de tine.

Anonim spunea...

Eu cred ca fiecare isi vede interesul, iar in situatii din astea tu trebuie sa il vezi pe al tau si sa cauti sa fii tare si sa ai ambitie si rabdare sa ajungi unde trebuie. E o situatie care mai mult decat orice, trebuie sa te invete ceva. SI o sa vezi ca va fi bine :) Promit eu. Si eu sunt cea mai optimista persoana din lume.

BĂNĂŢEANU spunea...

@karadeniz&Raluca-multumesc pentru sprijin

str53 spunea...

Gabi, îmi pare rău să aud.

îţi ţin pumnii lunile care vin. multă baftă!

IgorCreation spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
IgorCreation spunea...

Tipule , chestiile astea tre' sa te faca mai puternic , adica stii :ce nu te omoara te face mai puternic ! Asa ca nu e nicio problema keep walking !

Sunt sigur ca vei gasi ceva mult mai bun decat la aia !

Succes !

BĂNĂŢEANU spunea...

@Igor-mersi tipule, sa fie cu noroc

BĂNĂŢEANU spunea...

@Stranum- multumesc Marius pentru sprijin