duminică, februarie 08, 2009

Samsung Omnia si o scobitoare

Ar trebui sa existe si sintagma, scobitoarea la nevoie se cunoaste. In continuare o intamplare amuzanta. Eram ieri seara in oras la Hanul cu Tei, subsol, lipsa semnal. Telefonul meu se cam blocheaza cand nu e semnal, am incercat sa il inchid, a luat-o razna, clipea in continuu butonul de pornire. Nasol, trebuia sa le zic unor prieteni unde sunt, sa vina si ei. Solutia e simpla, ca la orice Windows-reset, are o chestie mica unde se introduce stylusul. Din pacate nu il port cu mine, e incomod. Asa ca ne naiba sa fac, imi trebuia ceva foarte subtire ca sa inte. Ma duc la bar si in loc sa ma gandesc mai bine si sa cer de la bun inceput o scobitoare, pornesc cu stangul. Ii cer barmanului un ac, ceva subtire (tocmai ma intorsesem de la wc). Urmeaza cateva secunde de uimire din partea barmanului, probabil o fi crezut ca vreau sa ma droghez, oricum comicul situatiei a fost de nepretuit.

Dandu-mi seama ca era cam ciudata cererea mea, explic imediat ca este pentru telefon, sa il resetez si nu am stylus la mine, la care barmanul vine cu solutia salvatoare si ma intreaba: o scobitoare? Perfect, ii raspund si pac tac, resetez telefonul si am iesit din impas. Asa ca e bine sa aveti intotdeauna o scobitoare la voi, nu se stie la ce aveti nevoie :)

5 comentarii:

IgorCreation spunea...

Ai zis un cuvant magic Windows !! Ce bine ar fi fost un Symbian :))

BĂNĂŢEANU spunea...

acum asta e, mai face probleme din cand in cand, dar per ansamblu e ok.

Tix spunea...

Aveam nevoie de o seringa dina aia mica de diabetici pentru a unge un mecanism cu ulei fin! Am fost in farmacie si am cerut una si se uita aia la mine de parca ii ceream prezervative pentru o partida de sex cu fica ei. Am incercat sa ii explic la ce am nevoie si am priomit flit plus ca a spus ca cheama garda ca ea nu serveste drogati!

str53 spunea...

Gabi, asta e una din fazele tari ale lui 2009 :)

data viitoare o să încerc să ajung la timp, să nu te mai pun în situaţii de-astea jenante :)))

BĂNĂŢEANU spunea...

@Ecologie umana-dar ce vroia, reteta pentru seringa?
@Stranum53-stai linistit ca am rezolvat-o pana la urma :)